Tekstvak: Projecten MJOB;
Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring in het maken van MJOB’s “Meerjaren Onderhoudsbegrotingen / Planningen”. 
Dit doen wij voor VvE’s, schoolbesturen, corporaties en gemeenten.
Belangrijk voor ons is de klantgericht benadering en de betrouwbaarheid van de MJOB. Geen prijspakker maar een goed plan waar de opdrachtgever iets mee kan.

Opzet voor het maken van de MJOB is het bepalen van de hoeveelheden waarna de inspectie en het gesprek met de opdrachtgever / gebruiker plaats vind.
In dit gesprek kan de opdrachtgever zijn/haar beleving en ervaringen delen zodat de inspectie niet alleen op basis van de NEN 2767 maar ook afgestemd is op de gewenste onderhoudniveaus.
   
Kwaliteitscontrole;
Tijdens de uitvoering van nieuwbouw projecten toetsen wij periodiek, als onafhankelijke bouwkundig bureau, de kwaliteit van het gerealiseerde ten opzichte van
de afspraken / bestekken. 
Dit houd iedereen scherp in het bouwproces. Wij hebben diverse nieuwbouw projecten, welke met Design & Build contracten zijn gerealiseerd, getoetst tijdens de uitvoering.  

Garanties;
Tijdens het maken van een MJOB of als losse opdracht inspecteren wij het vastgoed op basis van de afgesproken garanties maar ook op de kwaliteit die men voor het toegepaste product mag verwachten. De wettelijke garantie en het z.g.n. recht op een deugdelijk product. 
Hierbij is vaak het herstel nog terug te halen bij de verkopende partij.